Vores Campingområde og hytter er placeret, så du har fuldt udsyn til Bwindi Forest National Park. Du kan høre Bavianer skændes om de bedste pladser i træerne, inden de falder til ro. Du bliver måske også vækket af, at de Sorthvide Collabus aber, bliver forstyrret og starter en growling koncert. Når du står op, kan du se aber sidde i trækronerne og varme sig i morgensolen.  De store Næsehorns fugle flyver frem og tilbage mellem træerne i plantagen og Bwindi Forest. Når de vilde figener er modne, kommer Chimpanserne og holder fest i de store figentræer i udkanten af National Parken. En sjælden gang imellem, dukker der også en Bjerggorilla op.

Vores bygninger er opført i ler, træ, og bananfibre. Alle materialer til bygninger og møbler kommer enten fra farmen selv, eller fra lokalområdet. Vi hyrer lokal arbejdskraft, så vi støtter de små landsbysamfund omkring os.

Vi bestræber os på, at lave så lille et aftryk på miljøet omkring os, både hvad angår vores måde at dyrke kaffe på, og måden vi indretter vores turisme på. Ved at bygge i lokale og naturlige materialer, mindsker vi både byggeriets  CO2 udledning, og efterlader den mindst mulige påvirkning af miljøet og naturen omkring os.

Indkvarteringen er primitiv, men vi har vandskyllende toiletter og brusebade med koldt og varmt vand. Du kan bestille dit ophold enten med eller uden mad. Derudover an du købe te/kaffe/øl/vand og snacks.  

Hytte

Vores hytter er bygget efter originalt rundhytte design og opført efter traditionelle bygge metoder, men de er modificeret i størrelse og komfort. 

Hytterne har dobbeltseng, og der kan laves en ekstra opredning i form af en enkeltmands seng.

Hytterne har ikke eget toilet og bad.

prisen er: 260 kr. per person inklusiv mad *

*Prisen gælder for to personer i én hytte

Tent Camp site

Når du overnatter på vores camping site er du kun få meter væk fra Nationalparken. Du behøver ikke at frygte, for der er ingen rovdyr i Bwindi, som er farlige for mennesker. Men til gengæld ser du måske den sjældne Golden Cat, Bush babies, ugler eller penselsvin. Om dagen er der adskillige forskellige aber og hvis du er fugle interesseret, kommer du ikke til at kede dig her!

Camping

Pris: 65 kr per person*

Pris: 130 kr per person inklusiv 3 måltider

Lej et telt- inklusiv madrasser, sengetøj og håndklæder 

Pris: 100 kr per person*

Pris: 160 per person* inklusiv 3 måltider

*priser er beregnet for 2 mennesker i et telt 

Vær frivillig: 1 uge – 1 måned – 1 år eller ta med på et 3 ugers kursus.

Bwindi Forest Farm er den perfekte base for et studie- eller frivilligophold. Det kan være indenfor permakultur, biologi, naturbevarelse, agroøkologi, fattigdom, rural Africa, børn, religion, filmmaking eller hvad du kan finde på.

Frivilligophold 3 uger se mere her

Pris: 3200 kr per person (Transport i Uganda og mad inkluderet)

Frivilligophold pr uge

Pris: 750 kr per person 3 måltider om dagen

Kontakt os hvis du har andre ønsker end dem du kan vælge her. vi sammensætter gerne dit ophold, som du vil have det. Vi kan også kombinere dit ophold med safari i Queen Elizabeth National Park eller Gorilla Trekking.